På spåret hos Rosen

Processed with VSCO with 1 preset

Jag hade jobbat in lite tid så att jag kunde sluta tidigare på fredagen och åka upp till Skellefteå. Jag gick vilse på vägen till Arlanda Express, men en vänlig själ hjälpte mig att komma på rätt spår igen. När jag väl kom in på tåget möttes jag av Malin och hennes familj. Lite roligt att stöta på en Skellefteåbo när man är på väg till Skellefteå. Väl på flygplatsen träffade jag Alles syster Sofia och barnen. Jag visste inte innan att vi skulle med samma plan, så det var lite roligt. Tyvärr blev planet försenat 40 minuter vilket inte 3 hungriga barn uppskattade så mycket… Ditekt vi landade ringde jag Wok n Roll och beställde mat. När jag kom fram hade klockan hunnit bli 20:08 och dom stängde 20:00. Som tur var släppte dom in mig och min middag var räddad!

Jag plockade upp Emma Anton och Soffan utanför Emma och vi åkte direkt ut till Rosanna och Zappe där Staflund och Weidan redan var. Jag fick äta och mingla med efterlängtade vänner medan på spåret rullade i bakgrunden. Vi hann med att spela lite spel också. Tyvärr ville mina ögon inget annat än sova. Men jag lyckades bita ihop!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *