Be kind to one another

 

Skärmavbild 2017-12-11 kl. 17.07.03

Senaste dygnet har en video på en ung kille som blivit utsatt för mobbning cirkulerat på internet. Keaton som han heter pratar om hur några andra barn hällt mjölk över honom och sagt att dom tycker att han är ful. Det är otroligt hjärtskärande. Keaton är en av många som blir eller har blivit utsatta för det här. Det är fint att se kända människors engagemang för honom på internet i ett försök att förebygga mobbning och sprida kärlek till honom. Mobbning har funnits länge, och idag finns det ännu fler sätt att trycka ner varandra på “tack” vare internet. Det är skrämmande att läsa kommentarer skrivna på exempelvis Facebook. Livet är nog tufft som det är, jag önskar verkligen att alla kunde vara snälla mot varandra.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *