Misslyckad fotosession av köket

Processed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with j2 preset

Jag tog några bilder på köket imorse eftersom vi tänker hyra ut lägenheten här i Skellefteå. Tyvärr hittade jag inte mitt andra objektiv till kameran, så jag fick fota med mitt 45mm objektiv. Det är därför alla bilder är så inzoomade, haha. Jag stod bokstavligen och kramade väggen för att försöka få med så mycket som möjligt. Men man får ändå en känsla av hur det ser ut.  Eller så tror jag det bara för att jag bor här och redan vet hur det ser ut…

 

Ikväll kommer Sanna över äter middag. Jag tänkte bjuda på en vegansk tikka masala. Inget fancy, men väldigt gott och enkel att laga. Massor av blomkål, vitkål och broccoli blandat med krossade tomater och havregrädde tillsammans med en kryddmix. Senare ikväll tänkte vi gå och se Solsidan som nu blivit film. Jag tror till och med att det är premiär ikväll för den? Ska bli spännande iallafall.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *