Middag på Scandic

Processed with VSCO with s2 preset

Efter lunchen på Brygg åkte vi hem till Paul som bjöd på födelsedagsfika. En stor del av hans familj var där och många av hans vänner.  Vi bestämde under fikat att vi på kvällen skulle äta på Scandic som precis renoverat sina lokaler. Ingen av oss hade hunnit vara där än. Sagt och gjort, Limpan bokade bord för 6 personer till kl. 19:30.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with s2 preset

Efter middagen (som var riktigt bra) så tog vi tjejer bilen hem till Fia och inväntade grabbarna som promenerade. Vi rymdes inte alla i vår bil så killarna erbjöd sig att gå i kylan som dom gentlemännen dom är. När vi tjejer kom hem till Fia fick Limpan hjälpa Fia att ta av sig skorna. Tydligen äger Fia ett par skor som suger sig fast på fötterna så hårt att det krävs assistans då skorna ska av… Jag fick en riktigt rolig film på hela förloppet. När killarna kom fram så drog vi fram ett spel som Fia fått av Emma i födelsedagspresent. Jag och Alle hade aldrig spelat det innan men vi båda blev helt sålda på det! Vi körde killarna mot tjejerna, och efter tre omgångar stod det klart att vi tjejer var vinnarna. Yey!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *