På väg till Paris

Processed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetJag och Alexander är nu framme i Paris. Det är 7 år sedan vi var här sist! S j u  å r.  Jag hade precis börjat få köpa vin på Systembolaget sist vi besökte denna stad. Nu behöver jag knappt visa leg längre… Så länge sedan sist var det, om man nu vill sätta perspektiv på det.

Vi tänkte gå och äta middag någonstans i närheten av vårt hotell nu, sedan går vi nog och lägger oss direkt. Det har varit en lång dag av resande. Vi spenderade många timmar på Arlanda innan vårt plan till Frankrike gick. Imorgon kommer Evelina och hennes kille Sebastian och gör oss sällskap. Det ska bli så  himla roligt att få upptäcka Paris på nytt med dom!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *