Idolfinalen

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Emma är ett stort idolfan och har dom senaste fyra åren styrt en fest samma kväll som idolfinalen äger rum. Det är alltid hög nivå på dessa tillställningar! Massa gott att äta och roliga lekar. Vid varje reklampaus passade vi på att tävla. Tiden gick otroligt fort, och för att citera Emma så fanns det inte bara en vinnare ikväll, utan tre – Chris Kläffford, och jag och Kramer. Yey! Vi lyckades på sista tävlingen roffa åt oss nog mycket poäng för att vinna. Emma hade till och med fixat pris! Så nu är jag en bubbelflaska och en chokladask rikare. Inte illa! Med det säger jag godnatt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *