SÖNDAG

Processed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with j4 presetProcessed with VSCO with j2 preset

På morgonen klev vi upp och gick till ett café som ligger i närheten av Emils lägenhet. Jag köpte en färskpressad apelsinjuice och en croissant. Det låter kanske torrt, men jag gillart! Efter frukosten gick vi till MOS och strosade runt ett tag. Alle letade en väska som han kunde ha sin dator och ”viktiga” papper i. Tyvärr utan lycka. Allt letande gjorde oss hungriga och vi stannade på ett texmex-ställe för lunch. Efter lunchen försvann all energi och vi blev tvugna att åka hem och vila. Någon timme senare var batterierna laddade och vi vandrade tillbaka till MOS och spelade biljard i en timme. Sedan smög sig hungern på igen så vi stannade på Vapiano och åt. Men tävlingssuget fanns kvar, så efter att vi hade ätit gick vi tillbaka och körde lite shuffleboard. Nu ligger vi hemma och slötittar på Så mycket bättre. Imorgon flyger jag och Alle hem till Skellefteå.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *