SÖNDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndagen började med att vi städade lägenheten. Det är ingen rolig syssla direkt, därför är det skönt att ta det på en lugn dag som söndag. På eftermiddagen kom Mari och Viktor förbi och hängde med oss. Tanken var att även Evelina och Sebbe skulle komma, men dom fick förhinder. Det var inte igår vi hängde med Mari och Viktor så det var roligt att höra vad som hänt sen sist. Efter att ha ätit ananas, bullar och spelat kort tog vi bilen till Byske för att äta på Furugrund Hamn Café. Vi var riktigt glada för stickade tröjor och tjocka filtar när vi väl var där, för det var INTE varmt. På vägen hem kikade vi på stugor i både Byske och Boviken. Det finns så många fina/mysiga stugor! Jag vill gå in i alla för att kika hur planlösningen ser ut och hur dom valt att inreda. Men man får nöjda sig med en titt från utsidan. Efter vår lilla roadtrip så sa vi god natt och släppte av Mari och Viktor.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *