FRIDAY


Jag kom fram till Arlanda kring nio på kvällen på torsdagen. Jag var helt slut vid det laget. Kändes som om jag höll på att bli sjuk. Typiskt tänkte jag! Jag mötte upp Alex och hämtade ut väskan och checkade in på Clarion på Arlanda. Eftersom ingen av oss hade ätit middag så gick vi upp till ett av hotellets restauranger och åt innan vi sedan däckade på hotellrummet. Jag som trodde att vårt flyg gick 07:05 blev glad av att se att det faktiskt gick 10:20. Då hann vi få några extra timmars sömn + hotellfrukost. Vi hade kollat på en annan biljett tidigare som gick 07:05 så jag hade lyckats blandat ihop det. Efter frukosten gick vi till vår gate och väntade på att få åka iväg. Väl ombord somnade Alexander direkt…Skräll.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *